سیب زمینی متوسط ۴عدد تخم مرغ :۷عدد نخود فرنگی:۱۰۰ گرم خیار شور : ۷ عدد متوسط سس مایونز: ۱ شیشه کوچک سینه مرغ:۱عدد طرزتهیه:ابتدا سینه مرغ رابایک عدد پیاز کوچک ومقداری نمک با مقداری آب می پزیم بدون هیچ گونه اضافه کردن مواد دیگری که باعث عوض شدن رنگ مرغ شود( مثل رب یا زردچوبه) تخم مرغ ها راپخته تا کاملا سفت شوند نخود فرنگی اگر تازه است با یک لیوان آب می پزیم اگر به صورت کنسرو است قوطی آن را ۲۰ دقیقه در آب جوشانده به اندازه ۱۰۰ گرم از آن راداخل سالاد می ریزیم سیب زمینی ها را با برس شسته با مقداری آب می پزیم به طوری که کاملا پخته ونرم شوند کاسه بلوری آماده کرده سیب زمینی ها ی پخته شده را پوست گرفته داخل کاسه رنده می کنیم تخم مرغ های پخته شده را روی سیب زمینی ها رنده کرده نخود فرنگی ها را به آن اضافه می نماییم سینه مرغ پخته شده را پس از خنک شدن با کارد نگینی کرده داخل سالاد می ریزیم خیار شورها را با آب سرد شسته سر وته خیار شورها را جدا کرد به صورت نگینی ریز کرده داخل سالاد ریخته سس را به مواد اضافه کرده آن ها را کاملا باهم مخلوط می کنیم یک قاشق سس برای صاف کردن روی سالاد کنار گذاشته وقتی مواد یکسان مخلوط شد با یک قاشق سس روی سالاد راصاف کرده با خیار شور ونخود تزیین می کنیم لازم به ذکر است اگرسالاد را کم نمک سرو میکنیدهمان شوری خیار شور ها کافی است واگرنه به دلخواه خود میتوانیدقبل از مخلوط کردن به موادسالادنمک اضافه کنید .
دستهها