دسته‌ها
Uncategorized

کشک بادمجان بروجردی

بادمجان:۴عدد کشک :یک شیشه کوچک رب:۲ق غ گوجه فرنگی:۳ عدد نعناع خشک: ۳ ق غ

بادمجان ها را پوست گرفته سرخ کرده روغن ان راگرفته با ۲ لیوان اب می پزیم وقتی جوش آمد گوجه فرنگی ها را که از وسط نصف کرده ایم را همراه با رب به بادمجان ها اضافه می کنیم ودرب ان را گذاشته شعله را کم کرده تا خوب بپزد .بعد از پخته شدن بادمجان ها آن ها را کنار گذارده کشک را با ۳لیوان اب روی شعله قرار داده تا به مدت ۲۰ دقیقه جوشیده ولی آب آن نباید تمام شود سپس کشک را با ملاقه در کاسه های کوچک ریخته روی کشک را با یک قاشق نعناع داغی که در ۲ قاشق روغن تفت داده ایم و۳ قاشق از آب بادمجان را در کاسه کشک ریخته بادمجان ها ی پخته شده را در دیس قرار داده با گوجه تزیین می کنیم کشک را با نان ترید کرده بادمجان وگوجه روی آن قرار داده نوش جان کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *