دسته‌ها
Uncategorized

ترشی انبه

انبه ۳ عدد

نمک زردچوبه

پودر تخم گشنیزوگلپر ۱ ق غ

سیر کوبیده ۲ حبه

روغن زیتون نصف استکان

سرکه

​​​​​​در صورتی که انبه ها کال باشد با پوست خرد می کنیم ولی انبه رسیده را پوست گرفته در یک کاسه بزرگ بلوری می ریزیم ادویه ها را در یک ماهیتابه تفت داده بعد از سرد شدن به انبه ها اضافه کرده مخلوط می کنیم سیر کوبیده وروغن زیتون را اضافه کرده حسابی مخلوط می کنیم مواد را در یک شیشه خشک وتمیز می ریزیم و روی ان را سرکه ( که قبلا چوشانده وسرد شده است ) می ریزیم تا روی انبه ها را بگیرددرب ان را بسته ودر جای خنک گذاشته یک هفته بعد حاضر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *