دسته‌ها
Uncategorized

طرز نگهداری نان لواش یا تافتون برای مدت طولانی

با عرض سلام

کسانی که برای خرید نان کمتر وقت دارند وفکر می کنند نان ها بی کیفیت می شوند و دیگر نمی توان آن ها را مصرف کرد راهکاری دارم که چون خودم مورد استفاده قرار دادم ونتیجه گرفتم در اختیارتان می گذارم.

آنهامی توانند تعداد بیشتری نان بخرند وبعد از اینکه گرمایش خود را از دست داد آ نهن را یکی یکی یا دوتادوتا در کیسه های فریزر گذاشته گره زده در فریزر قرار دهند.

برای مصرف نیز به میزان مصرف روزانه از نان ها چند ساعت قبل از استفاده بیرون گذاشته تا حسابی یخش باز شده نرم شود می بینید همان تازگی روز اول را خواهد داشت

در صورتی که فراموش کردید نان را بیرون بگذارید می توانید نان را در یک قابلمه خشک وتمیز گذاشته شعله را کم کرده درب قابلمه را گذاشته تا کاملا گرم شده و نرم شود چون استفاده از توستر نان تافتون ولواش راخشک میکند ولی قابلمه با رطوبتی که تولید می کند نمی گذارد خشک شوند البته باید هر چند دقیقه نان ها را در قابلمه جابجا کرد این کارها را برای نان بربری هم می توان انجام داد که خیلی خوش طعم ودو آتیشه می شود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *