گوشت چرخکرده:۲۵۰ گرم نمک زردچوبه فلفل سیاه: به میزان دلخواه طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخکرده رابا نمک وفلفل زرد چوبه مخلوط کرده کاملا ورز می دهیم تا در موقع پهن کردن در تابه یا قابلمه تفلون بزرگ سوراخ نیفتد.کف تابه یا قابلمه بزرگ را با روغن چرب می کنیم به اندازه چند قطره روغن می ریزیم گوشت ورز داده شده راداخل تابه گذاشته با کف دست ان را پهن کرده تا کاملا یکسان واز نظر قطر گوشت یکسان پهن شود وهیچ سوراخی نیز در ان دیده نشود بنا به سلیقه با نوک انگشتان برش هایی روی گوشت به وجود می اوریم بعد درب تابه را گذاشته ان را روی شعله کم قرار می دهیم تا با ابی که از گوشت به وجود می اید بپزد پس از تمام شدن آب آن وبه صدا افتادن از قسمت برش هایی که از قبل روی ان داده بودیم گوشت ها را بر می گردانیم پس از چند دقیقه طرف دیگر کباب ها را که خوش رنگ شده است و نشان دهنده آن است که کباب حاضر است.گو جه های کبابی را به سیخ زده بین هر گوجه فلفل سبز قرار داده تاکباب شود روی گوجه های کبابی را قبل از کباب کردن با کارد برش هایی ایجاد می کنیم تا وسط ان نیز پخته وکباب شود کباب ها را در ظرف قرار داده با گوجه وفلفل سبز تزیین می کنیم .برنج را در دیس کشیده روی ان را بازعفران تزیین می کنیم نوش جان
دستهها