دسته‌ها
Uncategorized

بورانی اسفناج

اسفناج:۱کیلوگرم پیاز بزرگ:۱عدد ماست:یک لیوان

اسفناج ها را پاک کرده شسته وبه همان صورت در یک قابلمه بزرگ روی آن را آب ریخته (برای یک کیلوگرم ۳ لیوان آب ریخته ) درب آن را بسته روی شعله گاز قرار می دهیم پس از نرم شدن اسفناج ها آنها رادر آبکش ریخته با یک کارد آشپزخانه سبزی ها ی داخل آبکش راچند برش می زنیم وآن را کنار می گذاریم .در یک ماهیتابه روغن ریخته پیاز را نگینی خرد کرده در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود روغن پیاز ها را گرفته اسفناج ها را روی پیاز های طلایی ریخته نمک فلفل زردچوبه را به آن اضافه نموده شعله را کم کرده وتفت می دهیم بورانی حاضر است آن را در دیس کشیده در صورت تمایل با ماست ونان سرو کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *