بادمجان :۴عدد گوجه فرنگی: ۳عدد کشک : ۱ شیشه کوچک یا۲۵۰ گرم رب: ۲ ق.غ پوست بادمجان ها راگرفته از وسط نصف کرده در روغن سرخ می کنیم روغن بادمجان های سرخ شده را با کمی تحت فشارقرار دادن بادمجان ها توسط یک ظرف دیگر که روی آن قرارمی دهیم می گیریم بادمجان ها را در یک قابلمه قرار داده ۲ لیوان آب روی آن می ریزیم وقتی جوش آمد رب وگوجه فرنگی را اضافه کرده درب آن رابسته تا جا بیفتد کشک رابا ۲ لیوان آب به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده تا از سلامتی آن اطمینان حاصل کنیم بعد در کناری قرار داده تا سرد شود بادمجان هارا به دو صورت می توان سرو کرد بادمجان ها ی پخته را با گوجه ها در ظرف کشیده روی بادمجان ها را کشک می ریزیم ونوع دوم بادمجان های پخته شده را کوبیده کشک را به آن اضافه کرده کمی تفت داده در ظرف کشیده با نان سرو کنید (درصورت تمایل می توانید موقع تفت دادن سیر وپیاز نگینی سرخ شده نیز به بادمجان ها اضافه کنید.)
دستهها