دسته‌ها
Uncategorized

خاگینه

تخم مرغ : ۲عدد آرد سفید: ۱ ق غ شکر: ۲ قاشق مرباخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه : تخم مرغ ها رادر ظرفی شکسته با یک چنگال هم می زنیم یک قاشق غذا خوری ارد را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم همانطور به هم زدن ادامه داده کم کم شکر ویک قاشق چایخوری نمک را اضافه می نماییم تا یک مخلوط یکنواخت به دست آید کف تابه ای که کاملا تفلون ونچسب بوده را چرب کرده روی شعله قرار داده وقتی گرم شد با یک ملاقه کوچک یا قاشق غذا خوری از مواد را جدا کرده در تابه ریخته کمی که سفت شد آن را بر می گردانیم تا رنگ آن تغییر کند وبه رنگ دلخواه برسدپنکیک ها را در ظرف قرار داده نوش جان کنید می توانید برای تزیین ان از یک قاشق عسل یا شکلات مایع استفاده نمایید یا همینطور ساده میل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *