گوشت راسته گوسفندی یا ماهیچه بدون استخوان :1۵۰ گرم
کنگر : ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط : یک عدد
نمک وزرد چوبه : یک قاشق چایخوری
کنگر ها را پاک می کنیم به طوری که قسمت تیغ دار آن را به طور کامل جدا کرده دور می ریزیم کنگر های پاک شده را شسته در آبکش ریخته سپس در روغن تفت می دهیم نمک وزردچوبه به آن اضافه کرده کنار می گذاریم گوشت ها را شسته خرد کرده با پیاز خرد شده تفت داده روی آن آب می ریزیم پس از آنکه جوش آمد کف روی آن را گرفته کنگر ها ونعنا جعفری تفت داده شده درروغن را در آن می ریزیم سپس درب آن را گذاشته پس از جوش آمدن شعله را کم می کنیم تا بپزد می توان برای مزه دار شدن خورشت از یک واحد ریواس که از قبل خرد کرده و با کنگر تفت داده بودیم استفاده کنیم.
