شیر بسته به سلیقه کم چرب یا پر چرب : یک شیشه
ماست :3 قاشق غذا خوری
ابتدا شیر را می جوشانیم تا کاملا جوش بیاید سپس شیر را می گذاریم سرد شود به طوری که پوست دست را نسوزاند (به ازای هر یک لیتر شیر 3 قاشق غذا خوری ماست لازم است ) 3 قاشق غذا خوری ماست را اضافه کرده آن را هم زده درب آن را گذاشته در جایی که دیگر حرکت وتکان به قابلمه نرسد دور آن را با پتوی نازک یا پارچه پشمی کلفت پوشانده 3 الی 4 ساعت بی حرکت قرار داده سپس قابلمه را داخل یخچال قرار داده تا خودش را بگیرد سپس در صورت تمایل می توانید ظرف ماست را تعویض کنید.
