میگو ۵۰۰ گرم آرد سوخاری : یک لیوان
تخم مرغ : یک عدد
بیکینگ پودربرای پف کردن میگو : یک قاشق چایخوری
نمک وزردچوبه وفلفل : به میزان دلخواه
روغن زیتون : ۳ قاشق غذا خوری
ابتدا میگو ها را پاک کرده پوست آن را گرفته روده نخی شکل وسیاه رنگی که در وسط آن است را جدا کرده سپس آن ها راشسته کنار می گذاریم پیاز وسیر را نگینی خرد کرده با روغن زیتون مخلوط کرده نمک وفلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم روی میگو ها ریخته کاملا ان ها را با مواد آغشته می کنیم درب آن را بسته به مدت چند ساعت در یخچال می گذاریم سپس تخم مرغ را می زنیم کمی آب به آن اضافه کرده رقیق تر شود آرد سوخاری را در ظرفی جدا ریخته یک قاشق بیگینگ پودر را به ارداضافه نموده در کنار ظرف تخم مرغ قرار می دهیم در ظرف نچسب گود کوچکی روغن زیادی ریخته به طوری که روی میگو ها را بپوشاند .میگو ها را یکی یکی در تخم مرغ زده در آرد سوخای غلطانده در روغن داغ شده می اندازیم پس از تغییر رنگ میگوها وپف کردن میگو ها را روی دستمال یا داخل توری فلزی قرار داده تا روغنش برود سپس میگو ها را داخل ظرف چیده با خیار شور وجعفری تز یین کرده میل کنید.
