دسته‌ها
Uncategorized

طرز تهیه پیاز عسلی ویک دست

پیاز ها را شسته وبه صورت یک دست خلالی کرده در قابلمه ریخته روی آن آب داغ می ریزیم سپس روی حرارت قرار داده وقتی دو جوش زد وکمی نرم شد داخل آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود دریک ظرف گود روغن زیاد ریخته وقتی که داغ شد پیاز ها ی خلال شده را داخل روغن ریخته آن را هر چند دقیقه یک با هم می زنیم تا نسوزد وقتی که رنگ پیاز ها عسلی شد آآن را در توری یا دستمال مخصوص گرفته شدن روغن می ریزیم.  روش دیگری وجود دارد وآن اینکه پیاز های خلالی را روی آب ویخ فراوان به مدت ۱۰ دقیقه می ریزیم سپس در آبکش ریخته پس از آنکه آب آن گرفته شد در روغن زیاد وداغ سرخ می کنیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *