پیاز ها را شسته وبه صورت یک دست خلالی کرده در قابلمه ریخته روی آن آب داغ می ریزیم سپس روی حرارت قرار داده وقتی دو جوش زد وکمی نرم شد داخل آبکش ریخته تا آب آن گرفته شود دریک ظرف گود روغن زیاد ریخته وقتی که داغ شد پیاز ها ی خلال شده را داخل روغن ریخته آن را هر چند دقیقه یک با هم می زنیم تا نسوزد وقتی که رنگ پیاز ها عسلی شد آآن را در توری یا دستمال مخصوص گرفته شدن روغن می ریزیم. روش دیگری وجود دارد وآن اینکه پیاز های خلالی را روی آب ویخ فراوان به مدت ۱۰ دقیقه می ریزیم سپس در آبکش ریخته پس از آنکه آب آن گرفته شد در روغن زیاد وداغ سرخ می کنیم .
