دسته‌ها
Uncategorized

پیراشکی گوشت

گوشت چرخکرده  : 300 گرم     

قارچ:   یک بسته کوچک 

فلفل دلمه ای : 1 عدد 

گوجه فرنگی :2 عدد متوسط

گشنیز و جعفری خرد شده : 200 گرم 

پیاز داغ خیلی ریز شده :1 عدد متوسط

خمیر آماده پیراشکی :1 بسته  

قبل از این که شروع به کار کنیم بسته خمیر را از فریزر بیرون گذاشته که یخ آن کاملا باز شود تا در موقع پیچیدن خمیر هااز پاره شدن آنها جلوگیری گردد.اکثر افراد تا اسم پیراشکی گوشت  را می شنوند به یاد چربی بیش از اندازه آن می افتند ولی من در این جا طوری غذا را تهیه می کنم که اصلا چرب نشود  امیدوارم مورد پسندتان واقع گردد.

گوشترا  با یک فنجان آب مخلوط کرده تفت داده با قاشق هم می زنیم تا از به هم چسبیدن آن جلوگیری گردد نمک زردچوبه به میزان لازم فلفل سیاه وقرمز هر کدام نصف قاشق چایخوری  به آن اضافه می نماییم وقتی رنگ گوشت تغییر کرد 1 قاشق غذا خوری رب اضافه می کنیم تا کاملا آب آن تمام شده خوش رنگ شود آن را کنار گذاشته فلفل دلمه ای را شسته دانه های داخل آن را خالی کرده نگینی ریز می کنیم گوجه فرنگی را شسته نگینی ریز کرده با گوجه فرنگی داخل گوشت می ریزیم پیاز را نگینی کرده در روغن سرخ می کنیم وقتی که طلایی شد روغن آن را خالی کرده  به طوری که فقط پیاز طلایی در ماهیتابه بماند قارچ ها را شسته نگینی کرده در پیاز داغ ریخته آن را تفت می دهیم سپس قارچ وپیاز داغ را نیز به گوشت اضافه می کنیم  گشنیز وجعفری خرد شده را به آن اضافه کرده هم می زنیم.

خمیر ها را در یک سینی می گذاریم یک عدد از خمیر ها را برداشته به اندازه یک قاشق غذا خوری سر خالی وسط خمیر گذاشته آن را روی هم بسته لبه های خمیر را با انگشت حالت داده تا کاملا بسته شده مواد موقع سرخ کردن بیرون نریزند  روغن را در تابه گرم کرده شعله را کم کرده آهسته پیراشکی ها را در روغن می اندازیم هر وقت رنگ پیراشکی های در روغن عوض شد آن رابر عکس کرده تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود قبل از این که پیراشکی ها را از روغن بیرون بیاوریم یک عدد سینی یا دیس بزرگ آماده کرده داخل سینی را دستمال کاغذی جذب روغن گذاشته سپس پیراشکی های سرخ شده را روی دستمال گذاشته تا به طور کامل روغن آن گرفته شودو چرب نباشد تا همه افراد خانواده بتوانند از آن میل کنند .در ضمن بعضی از دوستان بنا به سلیقه خود می توانند از پنیر پیتزا  هم استفاده کنند ویا به جای مواد گفته شده در بالا مواد دیگری جایگزین کنند مثلا از تخم مرغ پخته رنده شده یا سیبب زمینی سرخ شده وخمیر آن را نیز خودشان درست کنند که خیلی هم عالی تر می شود من طوری نوشتم که هر کسی علاقه دارد با هر امکاناتی بتواند استفاده نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *