دسته‌ها
Uncategorized

کتلت گیلانی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

سیب زمینی متوسط: ۲ عدد

نان بربری: یک کف دست در یک کاسه آب می گذاریم خیس بخورد

تخم مرغ :یک عدد

ارد سوخاری:یک بسته

طرز تهیه:

ابتدا گوشت چرخکرده را در یک کاسه بزرگ می ریزیم سیب زمینی ها را پوست گرفته شسته و رنده می کنیم. روی گوشت می ریزیم نان بربری را که از چند ساعت قبل در یک کاسه آب گذاشته بودیم خیس خورده بود ابش را گرفته به مواد اضافه می کنیم.

زرده تخم مرغ را جدا کرده به مخلوط اضافه می کنیم. به اندازه ۲ مشت دستمان ارد سوخاری به مواد می افزاییم مواد داخل کاسه را حسابی ورز می دهیم کنار می گذاریم.

در یک سینی کمی ارد سوخاری پاشیده به اندازه یک گوی متوسط از مواد را در ارد سوخاری غلطانده دورش را یکنواخت وصاف کرده تا نسوزد ارد سوخاری روی کتلت ها زده در سینی قرار می دهیم داخل ماهیتابه روغن ریخته بطوری که نصف کتلت ها را بگیرد ماهیتابه را روی حرارت قرار داده وقتی داغ شد کتلت هایی را که در سینی چیده بودیم را در ماهیتابه قرار می دهیم. حرارت را متوسط می کنیم تا نه بسوزد نه انقدر کم کنیم که روغن ها جذب کند. وقتی رنگ لبه های کتلت تغییر کرد ان ها را بر می گردانیم تا دو طرف ان ها سرخ شود در یک ظرف تمیز چند عدد دستمال کاغذی یا دستمال جذب روغن گذاشته کتلت ها را روی ان قرار می دهیم نوش جانتان.

کتلت گیلانی​​

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *