دسته‌ها
Uncategorized

ترشی کلم بنفش

سرکه سفید ۱ شیشه کوچک

کلم بنفش یک عدد

نمک ۱ ق سر خالی بزرگ

اب جوشیده سرد شده نصف لیوان

سرکه را در یک قابلمه جوشانده چند جوش که زد ان را کنار گذارده تا سرد شود کلم های شسته شده را در ابکش گذاشته تا آب آن کاملا گرفته شود .

کلم ها را در یک سینی خرد کرده تا به صورت رشته ای در آید.

شیشه ای را که برای ترشی آماده کرده ایم شسته وخشک می کنیم کلم های رشته ای را در آن ریخته نمک را در آب جوشیده سرد شده حل نموده روی کلم های داخل شیشه می ریزیم فضای اضافه شیشه را با سرکه سرد شده پر می کنیم درب ترشی را بسته به مدت ۳ روز در جای خنک گذاشته ترشی اماده است نوش جان.

ترشی کلم​​

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *